Shantui Janeoo-produkter hjælper med opførelsen af ​​Bale-vandkraftværket i Malaysia

1

For nylig har Shantui Janeoo 2 sæt af E3R-120 betonblandingsanlæg med succes afsluttet installationen, idriftsættelsen og materialefodring i Malaysia, og vil snart blive anvendt til opførelsen af ​​Bale Hydropower Station i Malaysia, hvilket bidrager til den lokale infrastrukturkonstruktion.

I denne periode, for at imødekomme kundernes behov, overvandt Shantui Janeoo eftersalgsservicepersonale vanskeligheder såsom epidemien, sommervarmen, sprogbarrierer og komplekse byggeforhold, gik opstrøms og fulgte udviklingen på stedet. justering og guidede driften, og sikrede, at projektet blev anvendt til tiden og fuldt implementeret."Kundetilfredshed er vores mål".

Det er rapporteret, at Bale Hydropower Station er placeret i Sarawak, Malaysia.Det er et nationalt nøgleprojekt til udvikling af infrastruktur og industrialisering af vandkraft og en vigtig del af Sarawaks "Corridor of Renewable Energy (SCORE)"-plan.Efter at projektet er sat i drift, vil det tilføje 1.285 MW til Malaysia.vedvarende energi, der giver tilstrækkelig strømforsyning til lokal økonomisk og social udvikling.


Indlægstid: Aug-09-2022