Shantui Janeoo assisterer den fælles debugging og test af Jiangxi-sektionen af ​​Ganshen højhastighedsjernbanen

12a

Den 8. september rapporterede CCTV News Network starten på fælles debugging og fælles test af Jiangxi-sektionen af ​​Ganshen højhastighedstoget.

I den tidlige fase af konstruktionen af ​​Ganshen højhastighedsjernbaneprojektet kører Shantui Janeoo's 10 sæt HZS180R betonblandeanlæg med fuld kapacitet for at levere højkvalitetsbeton til projektkonstruktion, levere kildestrøm til lokal infrastrukturkonstruktion og bidrage til ansvaret af statsejede virksomheder.

Det er rapporteret, at Ganshen Railway er en vigtig del af mit lands "otte vertikale og otte horisontale" højhastighedsjernbanenet.Linjen fører fra Ganzhou West Station og forbinder til Shenzhen North Station i syd.Jiangxi-sektionen er 134,5 kilometer lang, hovedlinjen er 436,37 kilometer lang, og den konstruerede kørehastighed er 350 kilometer i timen.Efter at den er færdig og åbnet for trafik, vil den indse, at Shenzhen-Ganzhou vil blive komprimeret fra næsten 7 timer til 2 timer og fremme lokal økonomisk integration.udvikle.(He Zhifeng)


Indlægstid: 15. september 2021